Τι είναι το ideatree

Ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας είναι γεγονός!
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης – Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ διοργανώνει τον Διαγωνισμό ideatree!
Λάβε κι εσύ μέρος υποβάλλοντας την πρότασή σου μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 και γίνε μέρος του μεγαλύτερου δέντρου που ανθίζουν οι ιδέες!

«ideatree: Μάθε για το Δέντρο που Ανθίζουν οι Ιδέες»

Οι στόχοι του Διαγωνισμού είναι:

1.Η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα επιχειρηματικού επιταχυντή θα λάβει χώρα σε τοποθεσία εκτός αστικών κέντρων όπου οι ομάδες που θα διακριθούν με την κατάλληλη υποστήριξη θα κληθούν να βελτιώσουν και να εξελίξουν τις ιδέες τους. Η ανάδειξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στον νεανικό ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας.

2.Η ανάδειξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στο νεανικό ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας

3.Η προώθηση της έρευνας και παραγωγής καινοτομίας καθώς και της εξωστρέφειας ως βασικής φιλοσοφίας για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας μας και την προβολή των δημιουργικών και παραγωγικών δυνατοτήτων της.

4.Η ενθάρρυνση της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων στους τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας και καινοτομίας.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των επιχειρηματικών ιδεών είναι η 2η Ιουνίου 2015.
Οι πέντε επικρατέστερες επιχειρηματικές ιδέες θα βραβευτούν σε ειδική τελετή η οποία θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Υπό την Αιγίδα

ministry_logo